Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Haški zatvorenik Radovan Karadžić navodno i iza zatvorskih rešetaka nastavlja s onim čime se bavio godinama u bijegu, odnosno onime čime se bavio njegov alter ego doktor Dabić - iscjeliteljstvom!


Naime, popularna makedonska folk pjevačica Sonja Tarčulovska tvrdi da je doktor Dabić nedavno u Scheveningenu i nju iscijelio, piše srpski tabloid Alo.

Vezani članci Slika nije dostupna Karadžić iz Haaga provjerava zdravstveno stanje pacijenta? Slika nije dostupna Doktor Dabić ponovno u javnosti?

Tarčulovska je u Haagu obilazila supruga Johana, bivšeg policajca koji je osuđen na 12 godina zatvora, zbog sudjelovanja u zločinima nad Albancima 2001. godine. Tako je jednom prilikom suprugu u Haag doputovala nakon što je s nekoliko operacija ugradila nove zube. Po dolasku u Nizozemsku osjetila je jaku zubobolju i glavobolju. čim je vidio kako izgleda, Jovan je navodno pozvao Karadžića da je pregleda, objasnivši joj da Karadžić pomaže svim pritvorenicima kad imaju problema.

'Sjeli smo za stol u prostoriji za posjetu, Uzeo mi je ruku i rekao da je stavim na mjesto gdje sam osjećala bol i da je tu držim pet minuta. nakon pet minuta glavobolja je prestala! Ništa me više nije boljelo! Nije šala, stvarno mi je pomogao', tvrdi popularna makedonska pjevačica.