Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivanino svjedočanstvo:

'Dok sam bila u komi molila sam s Ivanom Pavlom II. On je sjedio pored mene na krevetu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedočenje Ivane Greco još je jedno u nizu svjedočenja o čudesnom ozdravljenju po zagovoru Ivana Pavla II.

Mlada majka, 33-godišnja Ivana Greco iz Catanije, u ožujku ove godine, u 32. tjednu trudnoće, hospitalizirana je zbog moždane aneurizme. Carskim je rezom donijela na svijet djevojčicu koja je tada težila samo pola kilograma. Liječnici su uspjeli spasiti život malene djevojčice, međutim Ivana se nije budila iz kome, piše Bitno.net.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priznali mu dva čuda Vatikan potvrdio: Ivan Pavao II bit će proglašen svecem! Slika nije dostupna Molitve ozdravljenja Čudo: Gotovo nepokretne djevojke ustale iz kolica!

Tada joj se dogodilo, kaže ona, nevjerojatno iskustvo. 'Dok sam bila u komi molila sam s Ivanom Pavlom II. On je sjedio pored mene na krevetu, osjetila sam njegovu ruku na svom čelu… Molili smo satima i satima, dan za danom, svaki dan. Stavio je moju glavu na svoje rame i rekao da se molimo Gospi. Svaki dan me grlio… Rekao je da nikad ne prestanem moliti. Kada je rekao da mora ići, tada sam se probudila iz kome', ispričala je Ivana.

>> Trostruko čudo u Turskoj: Nakon bebe spašene i majka i baka!

Nakon što se probudila, prvo što je napravila pohitala je posjetiti svoju djevojčicu, malenu Rebeccu Mariju, koja je još uvijek hospitalizirana na Odjelu neonatologije. Ivana i njen suprug u lipnju idu u Međugorje kako bi zahvalili Gospi na njezinu zagovoru. 'Uvjerena sam da nam je njezin zagovor i zagovor blaženog pape spasio život. Nema drugog objašnjenja, za nas ovo je čudo', kaže Ivana.

Ivanina priča samo je jedna u nizu priča o zdravljenja po zagovoru bl. Ivana Pavla II. Samo u godini nakon njegove smrti registrirano ih je više od dvije tisuće. Vjernici diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju njegovu kanonizaciju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene