Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Informaciju o tome gdje je bio predsjednik otkrio je njegov suradnik. Iz predsjedništva su pak poručili da je riječ o kampanji protiv njega.


Dok je njegova zemlja plivala u vodi, srpski predsjednik Tomislav Nikolić vikend je navodno proveo u mjestu Bajčetina gdje je u subotu pekao rakiju, a u nedjelju s važnim gostima slavio uz ražanj.

Vezani članci Nestao Dražen Zlomislić Nastavlja se potraga za nestalim vojnikom: Traži ga gotovo 150 vojnika, policajaca i HGSS-ovaca Dinko Romić - 2 Čuvar tradicije: Radi preko 12 sati, ali proizvodi 6000 boca godinu i osvaja nagrade

Informaciju je za Blic otkrio jedan od predsjednikovih suradnika, a kada je upit o tome poslan predsjedništvu odgovoreno im je da su njihova pitanja nastavak kampanje protiv predsjednika 'koju vode čak i u vremenima katastrofalne nesreće koja je pogodila Srbiju'.

I vi možete pomoći poplavljenima! Evo što im je sada najpotrebnije!

Poručili su da je Nikolić za vikend bio u diplomatskoj komunikaciji sa šefovima Slovenije, Republike Srpske, Bjelorusije i Azerbejdžana, kao i da je koordinirao aktivnosti oko prikupljanja humanitarne pomoći za ugrožena područja. U nedjelju je Nikolić, poručili su, bio domaćin šeiku koji je obećao pomoć u iznosu od 10 milijuna eura.

Međutim, odgovor na pitanje gdje je bio nisu dali. Osim medija, Nikolića su tražili su i građani. Volonteri su kod beogradskog ušća vrećama pijeska ispisali poruku 'Gdje je Toma'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook