Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravi heroji

Dobri samaritanci spasili mladića ispod zapaljenog automobila i motocikla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon teške prometne nesreće, motociklist je ostao zarobljen pod zapaljenim automobilom. Spasili su ga prolaznici, koji su podigli automobil s njega.

Pročitajte i ovo Gori zgrada u Valenciji - 4 Sablasni prizori u Španjolskoj VIDEO/FOTO Požar progutao zgradu od 14 katova: ''Vidjela sam ljude koji su spaljeni i viču upomoć s balkona'' Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist

Osim automobila zapalio se i motocikl, a 21-godišnji Brandon Wright iz grada Logana u američkoj saveznoj državi Utah, ostao je zarobljen pod plamenom buktinjom, prenosi abc4.com. Desetak prolaznika priskočilo je upomoć mladiću i pridigli su automobil, dok su drugi pomogli izvući ga ispod automobila.

'Impresioniran sam da se toliko ljudi odazvalo upomoć, osobito kad je požar u pitanju', rekao je Jeff Curtis, pomoćnik šefa policije.

'Vidio sam puno krvi, osobito oko glave, prije nego sam ga povukao, nije disao, a kad sam ga povukao, počeo je disati', rekao je Anvar Suyundikov, koji se nije oglušio na pozive upomoć. 'Bilo me je strah. Plamen je bio vrlo visok. Ne znam, ne mislim da sam heroj. Bio to jednostavno pravi trenutak za pružanje pomoći', zaključio je Suyundikov.

Wright je prebačen u bolnicu u kritičnom stanju, ali spašenog života. Njegova obitelj sve prolaznike i dobročinitelje, a osobito Suyundikova, smatraju herojima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene