Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo u Doboju u kojem se voda povlači, pronađeno je više od 20 žrtava. U jednom automobilu cijela obitelj.


Na području Doboja pronađeno je više od 20 mrtvih tijela, javlja Klix.ba. 'Imamo donji dio grada gdje, strahujemo, ima najviše mrtvih. Nismo uspjeli te osobe izvaditi iz vode, još ima tijela u vodi... Taj dio grada nije očišćen i strahujemo da će tamo biti najviše stradalih. Tijekom noći i sutra ćemo ih izvlačiti. Isporučili smo do sada više od 20 sanduka za tijela stradalih i mi ćemo platiti sahranu za te osobe', rekao je gradonačelnik Doboja Obren Petrović.

A sada slijedi najstrašnije - Rijeka izbacuje tijela utopljenika!

Vezani članci Nevjerojatna snimka nesreće u Doboju "Igore, ti danas slaviš drugi rođendan": Siloviti sudar dvaju automobila, jedan za dlaku promašio pješaka Poplava u Bosni (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Tuzli opet prijete poplave i klizišta: Ugrožene obiteljske kuće, oštećeni mostovi i ceste

Na pitanje je li točna informacija da je u jednom automobilu pronađena mrtva cijela obitelj, Petrović je kazao: "Ima takvih slučajeva. Strahujemo da ima još mrtvih u južnom dijelu grada i Pijeskovi. Imamo još auta, ljudi... To ćemo znati večeras ili sutra", rekao je gradonačelnik Petrović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook