Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrtoglava cifra

Dobio najveći telefonski račun u povijesti, evo o kojem je iznosu riječ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo je reći da je Saudijac Fahd Marat ostao šokiran kada je ugledao sumanuti iznos. Najluđe je da su mu u službi za korisnike rekli da je račun točan i realan.

Jedan od viđenijih Saudijaca Fahd Matar sigurno vodi lagodan život, ali čak je i njega šokirao iznos koji je dobio na mjesečnom računu za mobilni telefon. Kako izvještava Emirates 247, cifra na računu je 10,8 milijardi saudijskih rijala, što je gotovo 2,9 milijardi američkih dolara ili gotovo 17 milijardi kuna!

Pročitajte i ovo Mohammed bin Salman Nema pravde SAD potvrdio imunitet saudijskom princu u slučaju brutalnog ubojstva novinara: "Novac je ipak na prvom mjestu" Dolazak zarobljenika u Saudijsku Arabiju OSLOBOĐENI IZ ZATOČENIŠTVA VIDEO Snimka dolaska zarobljenika iz Rusije u Saudijsku Arabiju: Među njima bio je i Prebeg. Dnevnik Nove TV doznaje kad se točno vraća u Hrvatsku

>> Fotografija postala HIT: Konobar - Ante, način plaćanja - Gotovina

Šoku unatoč, Matar je smogao snage i nazvao svog mobilnog operatera tražeći ispravak očite greške, no u službi za korisnike informirali su ga da bi ispostavljeni iznos vrlo lako mogao biti točan i realan!

'Najčudnije je da su mi rekli kako bi račun mogao biti ispravan zbog visoke cijene roaminga i mobilnog interneta', rekao je Matar, koji tvrdi da mu račun dosad nikada nije prelazi tri tisuće rijala, odnosno 800 američkih dolara (nešto više od 4.500 kuna).

Očekivano, najavio je da će slučaj vjerojatno najvišeg telefonskog računa u povijesti rješavati sudskim putem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene