Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svećenik je na kraju rituala još i stao na nesretnika kako bi, pretpostavljamo, ponizio nečastivog i dao do znanja da je dobro pobijedilo zlo.


Lokalni svećenik Moldavske pravoslavne crkve Sv. arhanđela Mihaila iz Hristovaije uspio je šokirati javnost, ali i zgroziti čelnike te autonomne pravoslavne crkve tako što je izveo egzorcistički obred kakav je do sada jako malo ljudi imalo priliku vidjeti.

Vezani članci Slika nije dostupna Ukleta knjiga: 'Upravo je Lucifer na 290. stranici nacrtao autoportret' Slika nije dostupna VIDEO Čuo je vriskove, a onda je povirio kroz ključanicu - I to je snimio!

Svećenik je, kao što to svjedoči snimka, odlučio jahati na evidentno bolesnom čovjeku, a na kraju rituala se još i popeo na njega kako bi time, pretpostavljamo, simobolički dao do znanja da je dobro pobijedilo zlo.

Crkva dopustila televiziji da snima egzorcizam, javnost užasnuta viđenim

Nesretni je čovjek tijekom tjeranja nečastivog iz sebe plakao, psovao i zapomagao, a cijeli su prizor pratili župljani među kojima je bilo i onih koji su se pritom dosta dobro zabavljali (na 2:42 u videu je moguće vidjeti gospođu kako 'konjića' lupa po stražnjici).

Mitropolit kišinjevski i sve Moldavije Vladimir je zabilježeno na snimci osudio te je na stranicama te crkve u srijedu objavljeno da će slučaj završiti na crkvenom sudu, potvrđuju i moldavski mediji

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook