Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dirljiva snimka

Djevojka koja se rodila gluha prvi put čula svoj glas i zaplakala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve donedavno, 29-godišnja Sarah Churman oslanjala se na pomoć slušnih aparatića, pomoću kojih se, kao i mnoge druge gluhonijeme osobe, snalazila u životu. No zahvaljujući novom slušnom usatku, ta je djevojka napokon čula zvukove iz pravog svijeta.

'Cijeli su mi život govorili kako dobro govorim. Ne znam kako bih na to odgovorila, osim da sam uvijek voljela čitati knjige, učiti gramatiku i engleski jezik. Oštećenje mojeg sluha računalo se kao vrlo jako do gotovo potpuno. Svakog dana sam naporno radila kako bi mogla komunicirati i lakše se uklopiti u okolinu... sve što mogu reći 'Bog je dobar'', skromno je zaključila Sarah, a prenosi Hugffington Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osjetljiv slučaj u Belgiji Usmrćeni: Tražili su eutanaziju jer nisu čuli, a uskoro se ne bi ni vidjeli! Slika nije dostupna Dirljiva video snimka Pogledajte reakciju gluhog dječaka koji je prvi put čuo majčin glas!

Pogledajte dirljivu snimku trenutka kad je po prvi puta čula svoj glas onakav kakav on je u stvarnosti. Riječi su suvišne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene