Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jenni Lake rodila je zdravog dječačića mjesec dana prije svog osamnaestog rođendana. Dvanaest dana kasnije, izgubila je bitku s nemilosrdnim tumorom.


Mladoj Jenni iz Idaha, prošle je godine dijagnosticiran rijedak tumor na mozgu nakon što su je počele mučiti migrene. Njena se zdravstvena situacija uskoro pogoršala te su joj nakon posljednje biopsije otkrivena tri tumora na mozgu i tri na leđnoj moždini.

Vezani članci Policija, Ilustracija Teška nesreća u Požegi: Vozačica (37) autom naletjela na dijete, hitno je prebačeno u bolnicu Rebekah i Jamie Vardy Slavni nogometaš dobio kćer sa "kraljicom sponzoruša" zbog koje je raskinuo veze s pola obitelji

Nakon što je ostala trudna donijela je odluku svog života, odlučila je da se neće liječiti jer bi to moglo imati fatalne posljedice na njeno nerođeno dijete.

Sedamnaestogišnja Jenni je pri prijemu u rodilište šapnula medicinskoj sestri 'Učinila sam ono što sam trebala. Moje dijete će se roditi zdravo,' rekla je njena majka za Daily News.

Jennina obitelj ovaj se mjesec okupila na njihovom ranču u gradiću Pocatello u Idahu, te se prisjećaju prerano preminule požrtvovne majke kiteći božićni drvce sa ukrasima odabranima njoj u čast. 'Želim da maleni sazna sve o svojoj majci, sve što je učinila', rekla je Jennina majka Diana držeći svog unuka u naručju.