Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zbog novca, osvete i pravde'

Djevojka (17) priznala ubojstva 30 muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 17-godišnjakinja zapanjila je brazilsku policiju dramatičnim priznanjem da je u posljednje dvije godine nožem do smrti izbola čak 30 muškaraca.

Brazilska tinejdžerica se sama javila u policiju uz tvrdnje da je pokrenula seriju ubojstava 'zbog novca, osvete i pravde'. Kazala im je i kako se odlučila prijaviti prije nego napuni 18 godina kako joj ne bi mogli suditi kao odrasloj osobi, te da izbjegne uznemiravanje svoje obitelji. Djevojka je navodno za sva ubojstva koristila isti nož, a policija je još prilično zbunjena njezinim stvarnim motivima. 

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Većina ubojstava se dogodila u gradu Aparecida do Taboado, a djevojka je priznala nakon što je uhićena u Sao Paulu zbog ulične tučnjave. Izvještaji iz policije sugeriraju da je sa smiješkom opisivala žrtve, uključujući i jednog muškarca koji je ubijen iz osvete jer je na nju bacio čašu s pićem. 'Kazala nam je i kako je kasnije vidjela fotografije nekih osoba koje je ubila, a koje su se vodile kao nestale', kazao je šef policije Mauro Truzzi.  

Ovaj novi šok brazilskoj javnosti stigao je samo nekoliko dana nakon što je političar i TV voditelj Wallace Souza uhićen zbog navodnog naručivanja ubojstava koja su podigla gledanost njegove TV emisije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene