Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

Djevojčicu (3) brutalno pretukao i silovao očev kolega s posla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac 3-godišnjakinje sat je vremena po gradilištu bezuspješno tražio svoju kćer. Našao ju je pretučenu i silovanu u sobi jednog kolege s posla.

Dan uoči Badnjaka otac je 3-godišnju Xiao Qi više od sat vremena bezuspješno tražio po gradilištu u kineskom gradu Huiyangu, piše China Buzz. Kada je ušao u sobu svog kolege Tanga sledila mu se krv u žilama. Tang je baš navlačio hlače, ruke su mu bile oblivene krvlju, a na njegovom je krevetu ispod popluna virila nožica djevojčice. 

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Slika nije dostupna Povjerila se prijateljicama Strava u Splitu: Očuh 5 godina silovao pokćerku (13)

Iako bi reakcije većine očeva bila da nasrne na monstruma, Bao je od šoka uspio tek povikati 'Upomoć!'. Izašao je iz sobe i pozvao policiju. Stigli su za 10 minuta, no Tang je već pobjegao kroz prozor.

22-godišnjak je već dvije godine samohrani otac. Naime, prije dvije godine, kad je Xiao Qi imala tek godinu dana, njezina ih je majka napustila. On je otada radio na mnogim gradilištima diljem Kine, a djevojčica je gotovo cijelo vrijeme bila s njim. Prije 6 mjeseci Baov otac je doselio k njima kako bi sinu pomogao oko brige za djevojčicu. No, Baovi kolege kažu kako nije baš bio najbolji babysitter. Često bi je ostavljao samu i odlazio piti a djevojčica je onda najčešće odlazila u sobe radnika kako bi se igrala ili nešto pojela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene