Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djevojčici oboljeloj od leukemije prijete smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
9-godišnja djevojčica oboljela od leukemije bila je prisiljena napustiti svoj dom nakon što je na svom blogu primila nekoliko prijetnji smrću.

Nakon što joj je u lipnju 2006. dijagnosticirana leukemija, Sophie Foxley svaki dan o borbi s opakom bolešću piše internet dnevnik. Gotovo svakodnevno iz cijelog svijeta stizale su joj dobronamjerne poruke podrške. No, u posljednje vrijeme, na njezin su blog počele stizati razne prijetnje - od one da će joj zapaliti kuću, pa sve do otmice i ubojstva. 

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Nakon nekoliko takvih poruka, Sophie je bila prisiljena napustiti svoj dom u Shrewsburyju zajedno sa sestrom i majkom Jane. 45-godišnji otac Phil, iako nasmrt prestrašen za sigurnost kćeri, ostao je kako bi policiji pomogao otkriti  autora monstruoznih poruka. 

"To je zaista šokantno. Ne razumijem kako netko može biti tako izopačen. S takvim osobama zaista nešto nije u redu, bolesni su. Sophie nije mogla spavati nakon tih poruka, posebno zbog prijetnji da će zapaliti kuću. Uvijek se bojala požara. Zabranili smo joj korištenje računala da je zaštitimo, ali uzalud. Već je ionako znala za te poruke", rekao je zabrinuti otac. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene