Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedanaestogodišnja djevojčica iskočila je iz automobila u pokretu samo nekoliko seknudi prije nego li se survao u provaliju na sjeveru Walesa, izjavili su danas spasioci.


Paige Dean je slučajno otpustila ručnu kočnicu dok je sama sjedila u automobilu i slušala glazbu na otoku Angleseyju, 385 kilometara sjeverozapadno od Londona. Kada je vidjela da je automobil krenuo uspjela je iskočiti van. Automobil je pao s litice u provaliju duboku 76 metara i survao se u more.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Strašni prizori u Peruu: Autobus sletio u provaliju od 200 metara, najmanje 29 ljudi je poginulo Afganistan zračna luka Panika i kaos ne prestaju, majka djevojčice (2) pregažene u stampedu: ''Srce mi krvari''

'To je bilo nevjerojatno blizu. Pravo je čudo da se uspjela spasiti i da je zadobila samo manje ozljede", rekao je Dave Massey, glasnogovornik spasilačke službe.

Djevojčica, koja živi u Walesu, a na Angleseyju je bila na kampiranju, prebačena je u bolnicu gdje su joj sanirane manje posjekotine. (Hina)