Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajno otpustila ručnu kočnicu

Djevojčica uspjela iskočiti iz auta prije pada u provaliju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaestogodišnja djevojčica iskočila je iz automobila u pokretu samo nekoliko seknudi prije nego li se survao u provaliju na sjeveru Walesa, izjavili su danas spasioci.

Paige Dean je slučajno otpustila ručnu kočnicu dok je sama sjedila u automobilu i slušala glazbu na otoku Angleseyju, 385 kilometara sjeverozapadno od Londona. Kada je vidjela da je automobil krenuo uspjela je iskočiti van. Automobil je pao s litice u provaliju duboku 76 metara i survao se u more.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

'To je bilo nevjerojatno blizu. Pravo je čudo da se uspjela spasiti i da je zadobila samo manje ozljede", rekao je Dave Massey, glasnogovornik spasilačke službe.

Djevojčica, koja živi u Walesu, a na Angleseyju je bila na kampiranju, prebačena je u bolnicu gdje su joj sanirane manje posjekotine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene