Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestala disati

Djevojčica umrla nakon što je pojela kolač od čokolade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerka koja je patila od alergije na orašaste plodove, umrla je na školi nakon što je pojela čokoladni kolač.

Naishel Kelly stara 14 godine, dobila je jaki astmatični napad nakon ručka u u Brigthon fakultetu, jednoj od vodećih škola u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail. Naishel se požalila prijateljima da jako teško diše, a već je kolabirala u trenutku kada su je doveli do školske ambulante.

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavio časopis Teški metali pronađeni u popularnim američkim čokoladama: Može izazvati probleme u živčanom sustavu Slika nije dostupna Liječnici upozoravaju Oprez: Alergije ove godine još jače!

Hitno je prebačena u Royal Sussex County bolnicu, no tijekom puta liječnicima nije preostalo ništa drugo nego proglasiti smrt. Amanda Kelly, rođakinja preminule djevojke, kaže kako želi znati je li kolač kriv za smrt. 'Otišla je u školu kao sasvim zdravo dijete', rekla je.

Richard Cairns, ravnatelj škole, rekao je kako se učenicima služi isključivo hrana bez orašastih plodova. 'Svi smo užasnuti smrću Naishel, svima će jako nedostajati', rekao je. Policija je pokrenula istragu u vezi smrti djevojčice, koju tretiraju kao neobjašnjivu, no ne i sumnjivu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene