Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U selu Jasenica kod Valjeva pronađena je beba ostavljena u grmlju, izvijestila je srbijanska policija.


Očevid su obavila nadležna tijela, a u valjevskoj policiji su rekli da intenzivno rade na otkrivanju roditelja dječaka ostavljenog u grmlju pokraj seoskog puta, piše Blic.

Vezani članci Grom, ilustracija Detalji tragedije kod susjeda: Dječaka (14) ubio grom dok je bio u polju - "Imao je strašne ozljede, liječnici ga nisu uspjeli spasiti" Grom, ilustracija Strašna nesreća kod susjeda: Grom ubio dječaka (14) dok je čuvao stoku na livadi, pronašli ga roditelji

Dječaka starog najviše tjedan dana pronašla je jučer 12-godišnja djevojčica prilikom odlaska u prodavaonicu.  'Čula sam dječji plač i vidjela bebu kako leži na trbuhu. Pozvala sam Hitnu pomoć i policiju', rekla je djevojčica.

Dječak je smješten na Odjelu pedijatrije  valjevske bolnice i dobrog je zdravstvenog stanja. Liječnici su izjavili da je beba po prijemu bila 'blago dehidrirana', no sada je dobro. U bolnici je ipak zadržana zbog daljnjeg promatranja. Pretpostavljaju da je beba stara najviše tjedan dana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.