Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvala policiju

Djevojčica u grmlju pronašla bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U selu Jasenica kod Valjeva pronađena je beba ostavljena u grmlju, izvijestila je srbijanska policija.

Očevid su obavila nadležna tijela, a u valjevskoj policiji su rekli da intenzivno rade na otkrivanju roditelja dječaka ostavljenog u grmlju pokraj seoskog puta, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Dječaka starog najviše tjedan dana pronašla je jučer 12-godišnja djevojčica prilikom odlaska u prodavaonicu.  'Čula sam dječji plač i vidjela bebu kako leži na trbuhu. Pozvala sam Hitnu pomoć i policiju', rekla je djevojčica.

Dječak je smješten na Odjelu pedijatrije  valjevske bolnice i dobrog je zdravstvenog stanja. Liječnici su izjavili da je beba po prijemu bila 'blago dehidrirana', no sada je dobro. U bolnici je ipak zadržana zbog daljnjeg promatranja. Pretpostavljaju da je beba stara najviše tjedan dana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene