Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Luxembourgu

Djevojčica (2) poginula na božićnom sajmu, na nju je pala ledena skulptura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ledena skulptura odlomila se i pala blizu klizališta gdje je stajalo dijete. Djelatnici hitne pomoći stigli su brzo, ali djevojčica je preminula na putu do bolnice.

Strašna tragedija dogodila se već prvi vikend nakon otvorenja božićnog sajma u gradu Luxembourgu. Ledena skulptura u subotu oko 20 sati se odlomila, a dio je je pao blizu klizališta gdje se nalazila djevojčica (2). 

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti

Komad leda pao je na nju. Svjedoci kažu da su djelatnici hitne pomoći stigli brzo. Djevojčicu su pokušavali oživjeti na licu mjesta, ali nisu uspjeli. Dijete je preminulo na putu do bolnice. 

"Nešto je palo, čuli su se vriskovi", rekao je očevidac, prenosi Lessentiel.lu. 

O tragediji se oglasio i luksemburški premijer.

"Šokiran sam i uznemiren nakon jučerašnje nesreće na božićnom sajmu u kojoj je dijete izgubilo život. Ovo nas sve čini neizmjerno tužnima. Moja najdublja sućut ide obitelji", napisao je na Twitteru premijer Xavier Bettel. 

Roditeljima je pružena psihološka pomoć. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene