Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12 i 13 godina

Dječaci pretukli starca i na njemu obavili obdukciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednom gradiću na istoku Rusije u nedjelju se dogodio bizaran zločin. Dvojica dječaka u dobi od 12 i 13 godina pretukli su jednog umirovljenika i potom, dok je još bio živ, na njemu 'obavili' improviziranu obdukciju.

Policija je jednom stanu otkrila mrtvog 59-godišnjeg muškarca. Na tijelu je imao mnogobrojne rane, a prsni koš i abdomen su bili rasporeni. Nedostajalo mu je jedno oko i jedno uho. No, koliko god bile šokantne scene u umirovljenikovu stanu, još je šokantnije bilo otkriće da su zločin počinila dvojica dječaka u dobi od 12 i 13 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeni su Četvorica dječaka silovala mladu ženu ispred trgovine, najmlađi ima samo 12 godina Ilustracija Uspješna potraga Pronađena nestala tri 14-godišnjaka

Policija pretpostavlja da ih je žrtva pozvala u stan na pijanku tijekom koje su se posvađali i potukli. Dječaci su gotovo nasmrt pretukli umirovljenika, a kako su bili pod utjecajem alkohola, odlučili su napraviti obdukciju na tada još živom čovjeku. Da bi mogli pogledati kako izgledaju unutarnji organi upotrijebili su sjekiru kako bi 'otvorili' prsni koš. Potom su mu nožem iskopali oko i odrezali uho.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene