Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapeo za rešetke

Dječaka od sigurne smrti spasile - velike uši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineskog dječaka od sigurne smrti spasile su njegove velike uši.

Dječak je pao s osmog kata kroz prozor, ali mu je glava zapela za rešetke. 6-godišnji Ming Ming na kraju je ostao visjeti nad ulicom, dok su užasnuti prolaznici promatrali kako prestrašeni dječak viče iz sveg glasa.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Ubrzo su stigli vatrogasci , koji su se bojali da bi dječakovo tijelo zbog težine moglo propasti kroz rešetke ili da bi se dječak mogao ugušiti. Kako bi proširili rešetke, koristili su hidrauliku, prenosi Daily Mail. Dječaka su zatim ponovno povukli u stan.

Vjeruje se da je mali Ming došao do prozora kako bi vani potražio djeda, koji je morao otići obaviti neke zadatke. 'Mogao je svakog trenutka pasti na tlo ili se ugušiti i to svake minute. Ovo je bilo čudesno spašavanje', rekao je Wang Shen, glasnogovornik vatrogasaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene