Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak je s bratom na plaži u pijesku kopao veliku rupu kada ga je pijesak 'poklopio'. No, tu nije kraj. Dok su čekali pomoć, vozilo hitne pomoći slučajno je udario dječakovog oca.


Dječja igra na jednoj plaži u New Jerseyju završila je tragedijom. 12-godišnjak je s bratom kopao veliku rupu u pijesku kada ga je u jednom trenutku taj isti pijesak poklopio i doslovno progutao. Kada su ga izvukli iz pijeska dječak je već bio u nesvijesti, a u bolnici je jučer preminuo.

Vezani članci U parkiranom automobilu pronađeno tijelo djeteta - 6 Tuga u Kninu: Pokopan tragično preminuli dječak kojeg je otac ostavio u automobilu Tragedija u Kninu - Ilustracija - 1 Tragedija u Kninu: Obdukcija otkrila uzrok smrti dječaka kojeg je otac ostavio u automobilu

>> VIDEO: Dječaka umalo progutala kanalizacija

Podaci CBS News-a kažu da je ovakvih nesreća, između 1990. i 2010., bilo do sada 16. 'Najmanje jednom dnevno spasioci moraju nekoga na plaži upozoravati da ne kopaju previše duboko u pijesku. Rupe su velika opasnost za sve koji to rade', kaže jedan od spasioca.

No, američki mediji prenose kako se na mjestu tragedije dogodila još jedna nesreća. Naime, otac stradalog dječaka je u ruci držao mlađeg sina kada ga je udario kombi hitne pomoći koji je došao pomoći njegovom starijem sinu. Sin u njegovom naručju je prošao bez ozljeda, dok je nesretnom ocu polomljeno nekoliko kostiju.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.