Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapeo za okvir

Dječak poginuo zbog očuhove kravate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija u Velikoj Britaniji. 3-godišnji dječak se objesio očuhovom kravatom na dječjem trampolinu.

Dječaka Coreyja Oakesa obješenog je pronašla majka. Dječak je nosio kravatu od svog očuha, a tijekom igre u trampolinu kravata je zapela za željezni okvir i Corey je ostao visjeti, prenosi daily Mail. Majka je kravatu prerezala i pokušala oživjeti sina, no bezuspješno. Ona je tog dana obavljala kućanske poslove, u kojima joj je Corey i pomagao. Nakon toga ga je stavila u trampolin i otišla staviti rublje na pranje. Kada se vratila dječak je visio obješen za okvir trampolina.

Pročitajte i ovo Screenshot Dramatični trenuci VIDEO Dječak na rubu smrti, majka paničari, a policijska kamera otkriva što je napravio policajac Kravat pukovnija Kravat pukovnija VIDEO Hrvatski vojnici iz 17. stoljeća prošetali glavnim gradom: "Pronijeli smo i ovaj jedan odjevni predmet koji predstavlja i kulturu i ljubavnu priču"

'Znala sam da nešto nije u redu kad sam ga vidjela. Samo je mirno visio,' ispričala je majka na sudu. Oslobodila ga je kravate škarama i rekla je da su mu na usta išli mjehurići sline te je krvario iz nosa. Reanimiranje nije pomoglo. Corey je i prije znao nositi kravate svog očuha. 'Znao bi pokupiti časopise u kući i praviti se da ide na posao,' ispričao je njegov očuh. U ovom slučaju radilo se o kravati koja je bila čvršća od prosječnih kravata. Proizvođači u Kini, naime, rade kopije koje mogu biti znatno čvršće od originala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene