Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak koji je snimao oralni seks s djevojčicom počeo je primati desetke zahtjeva za prijateljstvo na Facebooku.


Nakon što je objavljena priča o srpskom dječaku (13) koji je snimio oralni seks s godinu dana mlađom djevojčicom i tu snimku pokazivao kolegama za novac, on je na svom Facebooku profilu dobio desetke zahtjeva za prijateljstvo, piše Alo.

Vezani članci Djevojčica na skejtu Beba naučila skejtati prije nego što je prohodala, pogledajte je na djelu Svraka Opaka svraka napala dječaka, tata se smijao dok nije napala i njega

Među njima su navodno i djevojčice koje s njim žele stupiti u intimnu vezu. Iz policije u Boru, pod čijom je nadležnošću ova slučaj, još se nisu oglasili o ovom događaju. Iskaze su dali osumnjičeni učenik, oštećena djevojčica, a o svemu su obaviješteni i njihovi roditelji.

Dječak snimio oralni seks s djevojčicom pa prodavao snimku za 65 kuna

Prema zakonu u Srbiji, sud ovog učenika može uputiti u odgojno-popravnu ustanovu u kojoj može provesti od šest mjeseci do četiri godine. Također mu se može izreći blaža sankcija, kao što su školski ukor i pojačani nadzor roditelja.

Podsjetimo, učenik je mobitelom snimio oralni seks s djevojčicom. Za gledanje je tražio 200 dinara, a za prebacivanje snimke 1.000 dinara. Kada je razrednik od njega zatražio da preda mobitel, dječak je snimku izbrisao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook