Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji slučaja

Majka došla po svoje tri kćerkice u školu pa ih odvela u šumu i počinila najstrašniji zločin

Policija, Ilustracija (Foto: SCOTT OLSON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Policija, Ilustracija (Foto: SCOTT OLSON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Foto: SCOTT OLSON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
28-godišnja Aubrianne Moore, majka iz Cedar Springsa, iz savezne države Michigan, ubila je svoje tri kćeri i nakon toga počinila samoubojstvo.

Policija je objavila detalje slučaja koji je šokirao SAD. Aubrianne Moore pokupila je svoju djecu iz škole, pod lažnom izlikom da ih vodi na pregled kod liječnika.

Pročitajte i ovo SAD šalje vojnu pomoć Ukrajini Rat u Europi SAD najavio novu vojnu pomoć Ukrajini: Stiže oružje vrijedno šest milijardi dolara Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija"

Potom ih je odvela na ručak, a onda se zaustavila na predjelu blizu šume te je jednu po jednu djevojčicu odvodila u šumu gdje ih je upucala lovačkom puškom.

Nakon toga je tijela dvogodišnje Alaine Rau, šestogodišnje Cassidy i osmogodišnje Kyrie stavila u automobil, odvezla se pored kuće svog partnera, izašla iz automobila te se ubila, prenosi usatoday.com.

28-godišnja Aubrianne Moore ima povijest duševnih bolesti. Bila je registrirana kao pacijent koji boluje od shizofrenije.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene