Policija, Ilustracija (Foto: SCOTT OLSON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Policija, Ilustracija (Foto: SCOTT OLSON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

28-godišnja Aubrianne Moore, majka iz Cedar Springsa, iz savezne države Michigan, ubila je svoje tri kćeri i nakon toga počinila samoubojstvo.


Policija je objavila detalje slučaja koji je šokirao SAD. Aubrianne Moore pokupila je svoju djecu iz škole, pod lažnom izlikom da ih vodi na pregled kod liječnika.

Vezani članci Sendvič/ilustracija (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL) Gost podivljao pa u restoranu pucao i ubio konobara jer je predugo čekao sendvič Ashton Kutcher (Foto: Instagram) Bivša djevojka slavnog glumca brutalno je ubijena 2001. godine, ubojicu napokon sustigla kazna

Potom ih je odvela na ručak, a onda se zaustavila na predjelu blizu šume te je jednu po jednu djevojčicu odvodila u šumu gdje ih je upucala lovačkom puškom.

Nakon toga je tijela dvogodišnje Alaine Rau, šestogodišnje Cassidy i osmogodišnje Kyrie stavila u automobil, odvezla se pored kuće svog partnera, izašla iz automobila te se ubila, prenosi usatoday.com.

28-godišnja Aubrianne Moore ima povijest duševnih bolesti. Bila je registrirana kao pacijent koji boluje od shizofrenije.