Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sramote režim'

Kim Jong-un kastrira osobe patuljastog rasta, a invalide koristi za testiranje kemijskog oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca s fizičkim nedostacima i mentalnim poteškoćama 'nestaju' iz bolnica.

Diktator Sjeverne Koreje, Kim Jong-un sistematično provodi 'čistku' osoba s mentalnim poteškoćama ili tjelesnim invaliditetom.

Jednog dana jednostavno 'nestanu', a u stvari služe kao pokusni kunići za testiranje kemijskog oružja. Oni prema kojima vođa ipak bude milostiv, ostanu na životu, ali su podvrgnuti kastraciji, ispričao je 32-godišnji prebjeg iz Sjeverne Koreje Ji Seong-ho a prenosi Daily Mail.

On je kao 14-godišnjak ostao bez noge i ruke kada ga je pregazio vlak.

Tvrdi kako djeca rođena s mentalnim poteškoćama i fizičkim nedostacima 'nestaju' iz bolnica, odmah po rođenju, pate i umiru u strašnim mukama. Kim Jong-un, naime, smatra da su takve osobe sramota za njegovu zemlju. Već ranije neki su prebjezi iz Sjeverne Koreje pričali o selima u zabačenim dijelovima gdje bi slali ljude patuljastog rasta i pustili ih da umru od gladi.

Pročitajte i ovo Amit Soussana 55 dana torture "Držali su me okovanu u dječjoj sobi. Natjerao me da maknem ručnik i prislonio mi pištolj na čelo" Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Sestra svjetskog tiranina na izletu - ide na sajam hrane!

Ji Seong-ho, koji piše knjigu o zlostavljanjima osoba s psihičkim i fizičkim nedostacima, kaže:
'Njima je zabranjeno živjeti. Muškarce kastriraju kako se ne bi razmnožavali dalje. Mislim da više nitko nije ostao na životu.'

Takve su osobe redovito služile za medicinske eksperimente u kojima su im odsijecani dijelovi tijela te za testiranje biološkog i kemijskog oružja. Kako bi sve bilo 'legalno', režim djecu kupuje od roditelja, a ako ih ne žele prodati, onda im prijete, kazao je Im Cheon-yong, bivši dužnosnik
Sjeverne Koreje koji je pobjegao 1990. kada je vidio testiranje oružja na djeci i odraslim osobama s tjelesnim i mentalnim nedostacima.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene