Dijete (8) kojeg je nepoznati napadač jutros gurnuo pod vlak na glavnoj željezničkoj postaji u Frankfurtu umrlo je na mjestu, a njegova se majka (40) uspjela spasiti uvukavši se u prostor između tračnica. Policija je uhitila napadača

Galerija


Maskirani muškarac gurnuo je majku (40) i dijete (8) pod vlak jutros oko 10 sati na glavnoj željezničkoj postaji u Frankfurtu. Dijete je umrlo na mjestu. Žena je preživjela jer se uspjela uvući u prostor između tračnica te je trenutno u bolnici, a težina njezinih ozljeda zasad nije poznata.

Vezani članci Ilustracija (Pixsell, Stringer) Iritirao ga njezin plač: Monstruozni očuh djevojčicu (2) pretukao do smrti, osuđen na 40 godina Brza mama Mama postala hit na internetu zbog snimke na kojoj brzom reakcijom spašava bebu od pada

Policija je ubrzo uhitila napadača za kojeg svjedoci kažu da je pokušao gurnuti još jednog čovjeka pod vlak prije nego se dao u bijeg. Navodno je riječ o muškarcu (28) iz Eritreje, no te informacije nisu potvrđene kao što nije ni jasan motiv napada.

"Majka se jedva spasila. Prolaznici su pobjegli nakon napada i vidjeli su muškarca afričkog podrijetla da bježi. Uhitili smo ga na stanici", kazala je frankfurtska policija, prenosi The Local.

Svjedoci napada i dječakove smrti su u šoku i neki su zatražili liječničku pomoć, a zbog ubojstva su bila zatvorena i četiri kolosjeka.

"Ljudi su zavijali i padali s nogu", rekao je svjedok stravičnog incidenta.