Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Napadač uhićen

Muškarac (28) u Frankfurtu gurnuo majku i dijete pod vlak, 8-godišnjak umro na mjestu

Katalonski prosvjednici u Strasbourgu (Foto: AFP)
Katalonski prosvjednici u Strasbourgu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Katalonski prosvjednici u Strasbourgu (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Dijete (8) kojeg je nepoznati napadač jutros gurnuo pod vlak na glavnoj željezničkoj postaji u Frankfurtu umrlo je na mjestu, a njegova se majka (40) uspjela spasiti uvukavši se u prostor između tračnica. Policija je uhitila napadača

Maskirani muškarac gurnuo je majku (40) i dijete (8) pod vlak jutros oko 10 sati na glavnoj željezničkoj postaji u Frankfurtu. Dijete je umrlo na mjestu. Žena je preživjela jer se uspjela uvući u prostor između tračnica te je trenutno u bolnici, a težina njezinih ozljeda zasad nije poznata.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija uhićena i majka Zločin koji je šokirao zemlju: Kćerkicu (3) zaključavali u podrum, ugušila se hranom, a onda ju je otac bacio u kanal

Policija je ubrzo uhitila napadača za kojeg svjedoci kažu da je pokušao gurnuti još jednog čovjeka pod vlak prije nego se dao u bijeg. Navodno je riječ o muškarcu (28) iz Eritreje, no te informacije nisu potvrđene kao što nije ni jasan motiv napada.

"Majka se jedva spasila. Prolaznici su pobjegli nakon napada i vidjeli su muškarca afričkog podrijetla da bježi. Uhitili smo ga na stanici", kazala je frankfurtska policija, prenosi The Local.

Svjedoci napada i dječakove smrti su u šoku i neki su zatražili liječničku pomoć, a zbog ubojstva su bila zatvorena i četiri kolosjeka.

"Ljudi su zavijali i padali s nogu", rekao je svjedok stravičnog incidenta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene