Dijete (8) kojeg je nepoznati napadač jutros gurnuo pod vlak na glavnoj željezničkoj postaji u Frankfurtu umrlo je na mjestu, a njegova se majka (40) uspjela spasiti uvukavši se u prostor između tračnica. Policija je uhitila napadača

Galerija


Maskirani muškarac gurnuo je majku (40) i dijete (8) pod vlak jutros oko 10 sati na glavnoj željezničkoj postaji u Frankfurtu. Dijete je umrlo na mjestu. Žena je preživjela jer se uspjela uvući u prostor između tračnica te je trenutno u bolnici, a težina njezinih ozljeda zasad nije poznata.

Vezani članci Policija, ilustracija Detalji tragedije u Istri: Dijete se utopilo u bazenu na napuhavanje u kojem je bilo 20-ak centimetara vode... Stranka s imenom i prezimenom Stranka s imenom i prezimenom Pametno i Fokus upozorili na problem sporih željeznica: „Stigli smo pojesti celoga piceka“

Policija je ubrzo uhitila napadača za kojeg svjedoci kažu da je pokušao gurnuti još jednog čovjeka pod vlak prije nego se dao u bijeg. Navodno je riječ o muškarcu (28) iz Eritreje, no te informacije nisu potvrđene kao što nije ni jasan motiv napada.

"Majka se jedva spasila. Prolaznici su pobjegli nakon napada i vidjeli su muškarca afričkog podrijetla da bježi. Uhitili smo ga na stanici", kazala je frankfurtska policija, prenosi The Local.

Svjedoci napada i dječakove smrti su u šoku i neki su zatražili liječničku pomoć, a zbog ubojstva su bila zatvorena i četiri kolosjeka.

"Ljudi su zavijali i padali s nogu", rekao je svjedok stravičnog incidenta.