Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezapamćen zločin u Srbiji

Deset godina silovao kćer pa pokušao i unuku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
R.K. star 60 godina iz Belegiša u Srbiji uhićen je zbog sumnje da je od 2000. silovao 34-godišnju kći te da je pokušao silovati dvogodišnju unuku.

60-godišnjaka je prijavila silovana kći koja se bojala da će monstrum početi seksualno zlostavljati i njezino dijete, piše Press. 'Nakon što se razvela 34-godišnjakinja je živjela kod oca. U to vrijeme je rodila kći. Sumnja se da je otac punih deset godina zlostavljao 34-godišnjakinju', pričaju svjedoci i dodaju da su se silovanja događala kada je otac bio pijan.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna"

'Kći nikome nije pričala smo joj je otac godinama radio. Vjerojatno se bojala reakcije okoline, ali i za svoje dijete. No, kada je vidjela da otac već dulje vrijeme pokušava seksualno zlostavljati i njezinu kći prijavila je monstruoznog oca policiji. Priznala je kako je njezinu kći pokušao silovati kada je malena imala samo dvije godine', ispričao je Pressu izvor blizak istrazi.

Očajna žena ispričala je kako je otac djevojčicu često pipao po tijelu. 60-godišnjak je uhićen i sud mu je odredio pritvor od 30 dana. Nikada do sada nije bio osuđivan zbog seksualnog nasilja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene