Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski premijer David Cameron na svom je profilu na Twitteru netom nakon završetka summita G8 u Sjevernoj Irskoj objavio da je u mjestu održavanja sastanka pronađena bomba.


Netom nakon što je jučer završio summit čelnika zemalja skupine G8 u sjevernoirskom gradiću Enniskillen, domaćin sastanka britanski premijer David Cameron na Twitteru je objavio: 'Evo sada kada summit G8 završio, smijem otkriti da je u jezeru Erne pronađena bomba'.

Vezani članci Angela Merkel Odrasla iza željezne zavjese, 16 godina je vodila najmoćniju europsku zemlju, a sada je veseli što neće više morati donositi odluke Konferencija HGSS-a nakon pronalaska mladića u Perući Objavljeni detalji potrage za mladićem na Perući: Tijelo pronađeno na 27,5 metara dubine

Riječ je o ovećem projektilu zaostalom iz Drugog svjetskog rata, kada su američke snage u Sjevernoj Irskoj izvodile vježbe gađanja, a otkriven je na dnu jezera u blizini mjesta susreta svjetskih vođa.

>> Gotov summit G8: Obama stigao u Berlin

Srećom po osmero državnika, među kojima su bili i Barack Obama, Vladimir Putin, Angela Merkel i Francois Hollande, osiguranje u Enniskillenu je bilo prilično brojno pa nitko od njih, čini se, nije ni primijetio da se u blizini događa bilo što čudno.

Huffington Post prenosi i izjavu lokalne policije koja je potvrdila da je sumnjivi objekt uočen još 12. lipnja, a da je naknadnom pretragom dna jezera utvrđeno kako je riječ o bombi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook