Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jim McCullar jedan je od dvojice sretnika koji su na američkoj lutriji osvojili jack pot od 380 milijuna dolara.


Jim, umirovljeni radnik Boeing Co.-a, kupio je dobitni listić u supermarketu u istočnom dijelu Washingtona. Sretni Jim preuzeo je ček na 190 milijuna dolara sa 68-godišnjom suprugom.

Vezani članci Slika nije dostupna Tri puta u mjesec dana dobili na lutriji! Slika nije dostupna Vratio dobitniku listić od milijun dolara, nije htio ni nagradu!

'Prije nekoliko godina imao sam srčani udar, liječnici su mislili da neću preživjeti. Kada sam na televiziji vidio da sam osvojio milijune, problijedio sam i moja je supruga pomislila da sam ponovno dožio udar. Čim sam joj rekao da smo osvojili milijune, uzela je srećku i nekoliko puta provjerila brojeve, a onda počela vrištati od sreće', ispričao je Jim novinarima.

>> Tko će ugrabiti 242 milijuna dolara?

Od nevjerojatnog šoka on i supruga su zaplakali te se nekoliko puta uštipnuli kako bi bili sigurni da ne sanjaju. Drugi dobitnik, koji je dobitnu srećku kupio u Idahu, još uvijek se nije javio.

Dobitni brojevi bili su 4, 8, 15, 25, 47 i 42, a interes za lutriju bio je izuzetno velik. Jim McCullar iste brojeve igra godinama jer se radi o njegovom i rođendanu supruge. Ispričao je kako će novac, naravno, itekako olakšati njegov život i život šestero djece i 23. unučadi. Rekordni jack pot u SAD-u je osvojen 2007. godine. Dobitnik iz Georgije i iz New Yerseya tada su podijelili 390 milijuna dolara.