Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unatoč velikom bogatstvu Darko Šarić za vrijeme bijega odrekao se svakog luksuza.


Nedavno uhićeni srbijanski narkobos Darko Šarić za vrijeme bijega živio je poput pustinjaka, piše Blic. Tijekom skrivanja u Venezueli i Dominikanskoj Republici nije koristio usluge tjelohranitelja, a za sigurno komuniciranje s obitelji koristio je suvremenu tehnologiju, a pomagali su mu i hakeri koji su zatrli svaki trag lokacije s koje su pozivi bili upućeni.

Prva pljačka Darka Šarića: Ukrao salamu, eurokrem, rebarca, slaninu...

Vezani članci Bjegunac koji je udario policajca - 3 Kraj potrage: Nakon šest dana uhićen mladić koji je napao policajca i pobjegao iz marice Spašavanje ljudi iz Afganistana, ilustracija VIDEO Tisuće očajnih Afganistanaca pokušavaju se probiti na aerodrom da bi pobjegli iz zemlje, pogledajte kaos koji je nastao

Iako se sumnjalo da je Šarić cijelo ovo vrijeme uživao zaštitu južnoameričkih narkokartela, visok izvor iz istrage rekao je za Blic kako je Šarić vodio računa da ga se uopće ne zamijeti, a posljednja lokacija na kojoj se nalazio bio je otok u istočnim Karibima.

Iako je imao pregršt novca, živio je bez ikakvog luksuza i bez ikakvih kontakata s bivšim suradnicima, a njegova nevjenčana supruga Lana Popović često je putovala u Dubai kako bi s njim stupila u kontakt.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook