Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugo bio nezamijećen

Srpski narkobos: Imao milijarde, a živio kao pustinjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč velikom bogatstvu Darko Šarić za vrijeme bijega odrekao se svakog luksuza.

Nedavno uhićeni srbijanski narkobos Darko Šarić za vrijeme bijega živio je poput pustinjaka, piše Blic. Tijekom skrivanja u Venezueli i Dominikanskoj Republici nije koristio usluge tjelohranitelja, a za sigurno komuniciranje s obitelji koristio je suvremenu tehnologiju, a pomagali su mu i hakeri koji su zatrli svaki trag lokacije s koje su pozivi bili upućeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Prva pljačka Darka Šarića: Ukrao salamu, eurokrem, rebarca, slaninu...

Iako se sumnjalo da je Šarić cijelo ovo vrijeme uživao zaštitu južnoameričkih narkokartela, visok izvor iz istrage rekao je za Blic kako je Šarić vodio računa da ga se uopće ne zamijeti, a posljednja lokacija na kojoj se nalazio bio je otok u istočnim Karibima.

Iako je imao pregršt novca, živio je bez ikakvog luksuza i bez ikakvih kontakata s bivšim suradnicima, a njegova nevjenčana supruga Lana Popović često je putovala u Dubai kako bi s njim stupila u kontakt.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene