Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živio u Lazarevu još od 2006. godine?

Danas: Do Mladića su došli prateći njegovu obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok Ratko Mladić u svojoj ćeliji jede jagode, u javnost curi sve više podataka o lociranju i samoj akciji.

Kako je objavila beogradska 'Politika', prve Mladićeve riječi nakon upada agenata specijalnog tima Bezbednosno-informativne agencije bile su: 'Svaka čast, momci, našli ste onoga koga ste tražili'.

Pročitajte i ovo Ilustracija zbog ocjena "Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti": Majka osuđena jer je sinu slala uznemirujuće poruke Slika nije dostupna Nakog gostovanja na TV-u Haag će nadzirati sve telefonske pozive generala Ratka Mladića

Navodno su te riječi izazvale šok među agentima koji su očekivali da će Mladić negirati identitet, pa je do detalja razrađen plan hvatanja u slučajevima da s jatacima počne bježati ili se zabarikadira u sobi u kojoj je zatečen, kao što je to učinio Veselin Šljivančanin prije nekoliko godina.

Sugovornici 'Politike' iz Akcijskog tima za uhićenje optuženika tvrde da je BIA do Mladića došla isključivo operativnim radom. Nijedna od dojava nije bila valjana, što znači da nikome neće pripasti obećana nagrada. BIA ga je, prema istome izvoru, locirala prije nekoliko tjedana.

Dnevnik 'Danas' tvrdi da su do Mladića došli praćenjem i prisluškivanjem članova njegove obitelji. Očito su agenti, piše list, prateći njegova sina Darka, došli do sela Lazareva i odlučili izvesti akciju. Mladić je, prema nekim spoznajama, živio u Lazarevu još od travnja 2006., kada je za dlaku izmaknuo uhićenju pokraj Sremske Mitrovice. (Agencija VLM)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene