Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravila je dovesti u vrtić

Curica umrla: Majka ju u autu ostavila šest sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
2-godišnjakinja je pronađena mrtva u automobilu i to ispred dječjeg vrtića u Meekeru, u Oklahomi, nakon što je u vozilu provela više od šest sati.

Malu Atrinity Hasbell pronašla je majka Destiny Morse kada je došla po nju u vrtić. 'Pogledala sam na stražnje sjedalo, a ona je tamo samo sjedila. Bila je sva kruta, a usnice i nos su joj bili crni. Bila je prekrivena znojem', opisala je majka užasan prizor. Njena cimerica je u vrtić odvela svoju vlastitu djecu i malu Atrinity. Morse smatra kako je cimerica ostavila svoje sinove u vrtiću, a automobil na parkiralištu ispred, te je odšetala do posla. Atrinity je bila na stražnjem sjedalu, pa ju je valjda zaboravila.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

'Ne krivim Jessicu. Znam da to nije učinila namjerno i da joj je stalo do mene. Znam i koliko je voljela Atrinity', dodaje tužna majka. Morse se nada da će smrt male Atrinity poslužiti ostalim roditeljima kao primjer da ne ostavljaju djecu u vozilima, piše NewsOn6.com.

'Nesreće se događaju. Ovo je strašno što se dogodilo. Ona je prelijepa mala curica. Bila je jako pametna i imala je nevjerojatnu budućnost ispred sebe. Malo mi pomaže što znam da je kod Boga', dodala je baka Arettia Bjorkdahl. Policija provodi istragu i razgovara sa svjedocima događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene