Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobno mjesto - Washington

Crnogorski veleposlanik dužan 'kao Grčka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda da je veleposlaničko mjesto u Weshingtonu kobno, barem za diplomate iz 'ovih krajeva'. Nakon što je bivši hrvatski veleposlanik Neven Jurica prijavljen zbog 'prekomjerne potrošnje', slična je sudbina zadesila i njegovog crnogorskog kolegu Miodraga Vlahovića, koji banci duguje više od 400.000 eura.

Crnogorska komercijalna banka tužila je veleposlanika zbog nepodmirenog duga te je od suda zatražila da donese rješenje kojim bi Vlahović u roku od tri dana morao isplatiti cjelokupni dug ili da se obavi popis, procjena i prodaja njegove imovine u državi i inozemstvu, piše podgorički dnevnik Dan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počelo cijepljenje Epidemija svinjske gripe i u Crnoj Gori Slika nije dostupna Oštetio proračun za 677.000 kuna USKOK podigao optužnicu protiv Jurice

Vlahović je 30. siječnja 2007. godine u ovoj banci podigao kredit od 280.385 eura i to samo na temelju mjenice, s rokom otplate od 180 mjeseci, s mjesečnom ratom od 2670 eura.

List piše da je Vlahović otplatio 71.926 eura, a da je ukupno dugovanje na temelju spomenutog kredita u prosincu prošle godine iznosilo 405.838 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene