Obavijesti Video Pretražite Navigacija
turizam nakon korone

Crnogorski grad Herceg Novi nudi besplatno ljetovanje: Možete osvojiti smještaj i puni pansion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Besplatno ljetovanje u Crnoj Gori mogu osvojiti svi bez obzira na nacionalnost, vjeru i druge različitosti. Prve dobitnike izvući će za tri dana.

Crnogorski grad Herceg Novi turistima nudi besplatno ljetovanje. Nagradnu igru organiziraju u suradnji s lokalnim hotelima, a prve dobitnike izvući će 6. lipnja.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona"

Turistička organizacija Herceg Novog organizira akciju pod nazivom “Herceg Novi te zove”, kojom poziva “sve dobre ljude, bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeru i druge različitosti, da ljetuju u Herceg Novom i uživaju u moru i suncu”, javlja NovaStv.

Sretni dobitnici imat će priliku provesti ljetovanje u besplatnom smještaju s punim pansionom. Akciji se do sad priključilo 10 hotela, a iz Turističke zajednice javljaju da će ih biti još te će ih objaviti u narednim danima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene