Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija u zgradi

Poginuo kako bi se osvetio susjedima!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanin Crne Gore koji želio se osvetiti susjedima uzrokujući eksploziju koja je trebala oštetiti zgradu u kojoj je živio, no u eksploziji je poginuo

63-godišnji Crnogorac poginuo je u ponedjeljak u eksploziji plina u stambenoj zgradi u mjestu Vigonovo u blizini Venecije, piše Corriere della sera.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Javna tužiteljica Paola Franceschetti, ocijenila je kako je cilj poginulog državljanina Crne Gore bio 'u spektakularnom se činu' osvetiti susjedima s kojima je imao problema. Namjera mu je, navodno, bila oštetiti zgradu. Ovu izjavu policija potkrjepljuje činenicom da je u zgradi doplo do dviju zasebnih eksplozija, u garaži i na drugom katu zgrade.

Prva eksplozija bila je uzrokovana plinskim instalacijama u jednom automobilu, a nakon druge se urušio dio zgrade pri čemu je crnogorski državljanin poginuo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene