Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznata 'Crna udovica' u samo 12 minuta pojela je čak 181 pileće krilce i time oborila nacionalni rekord.


Sonya Thomas pojela je 2.2 kilograma krilaca i tako osvojila titulu prvakinje na devetom godišnjem Nacionalnom Buffalo Wings festivalu. Buffalo je grad u kojem se pileća krilca tradicionalno pripremaju sa ljutim umakom i octom.

Vezani članci Slika nije dostupna Zadar: U kupaonici je ubola crna udovica Slika nije dostupna Crne udovice ponovno napadaju

Sonya, podrijetlom iz Virginije, prvi je put snage u jedenju odmjerila sa dosadašnjim prvakom Joeyjom Chestnutom iz Kalifornije. Iako je Chestnut, koji teži preko 100 kilograma, slovio za favorita, završio je tek na drugom mjestu s pojedenih 2.06 kilograma odnosno 169 pilećih krilca. S druge strane Sonya je visoka tek 1,52 metara i teška 47 kilograma. Pošto često pobjedi puno veće i jače ljude od sebe, dobila je i nadimak 'Crna udovica'.

>> Pojela 14 jumbo kolača za 12 minuta

Ova 43-godišnjakinja na natjecanjima u jedenju sudjeluje od 2003. godine, a dosad je postavila rekorde u jedenju kamenica, tvrdo kuhanih jaja i kolača od sira, piše AP. Natjecanje je pratilo preko tisuću posjetitelja, a Sonya tvrdi da pobjedu duguje svojim malim i spretnim prstima. Nakon pobjede je izjavila da je još uvijek gladna i da su joj krilca bila samo predjelo. Nakon samo sat vremena pojela ih je još 20 na ismijavanju natjecanja.