Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio ministar unutarnjih poslova

Crna Gora najavila sporazum o dvojnom državljanstvu s Hrvatskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnik crnogorske vlade najavio je mogućnost da Crna Gora do kraja travnja potpiše sporazum o dvojnom državljanstvu s Hrvatskom.

Pomoćnik ministra unutarnjih poslova Crne Gore Svetozar Đurović najavio je da će sredinom ovog mjeseca biti nastavljeni pregovori Crne Gore s Hrvatskom i Srbijom o dvojnom državljanstvu, kao i mogućnost da do kraja mjeseca ti sporazumi budu i potpisani.

Pročitajte i ovo Vasilij Anisimov Težak 1,6 milijardi eura Tko je milijarder koji se odrekao ruskog državljanstva, a hrvatsku putovnicu dobio je na preporuku bivšeg ministra Vladimir Putin potpisan dekret Rusija mami strane državljane da se bore protiv Ukrajine, Putin pripremio povlastice

Đurović je u tjedniku Monitor objasnio da će tijekom pregovora biti precizirano tko se smatra državljaninom Crne Gore i tko od onih koji su već stekli dva državljanstva može i zadržati i jedno i drugo. 'Dogovorit ćemo se jesu li to oni koji su stekli dva državljanstva do 22. listopada 2008. ili do 1. siječnja 2009.', kazao je Đurović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene