Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Crkvu pogodio grom, izgorjela je do temelja: "Vatra se razbuktala u sekundi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Wakefieldu u Massachussettsu u utorak navečer do temelja je izgorjela prva baptistička crkva nakon što je njezin toranj pogodila munja

Prva baptistička crkva u Wakefieldu u američkoj saveznoj državi Massachussetts u utorak navečer potpuno je izgorjela nakon što je u njezin 55 metara visok toranj udarila munja, javlja CBS.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Zapaljena glavna vrata crkve Gospe od Mora - 9 gorjela vrata crkve Jeste li vidjeli sumnjivu osobu? Javite policiji, treba pomoć

Građevina stara 150 godina u katastrofalnom požaru je pretrpjela ogromnu štetu. Buktinja je gorjela satima prije nego su je vatrogasci uspjeli ugasiti.

 

 

"Točno sam vidio kada je oko 19 sati munja pogodila toranj crkve. Pojavio se dim i sve je u sekundi počela gutati vatra", ispričao je mještanin Christian Bruno koji živi preko puta crkve.

Svjedoci govore kako je buktinja bila tolika da se vrućina mogla osjetiti i u udaljenim ulicama.

U ogromnom požaru srećom nije bilo ozlijeđenih iako se u trenutku udara munje u crkvi održavao susret vjernika. Svi su na vrijeme uspjeli izaći na ulicu i skloniti se na sigurno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene