Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne zna se u kakvom je stanju

Uznemirujuće snimke iz SAD-a: Čovjek se zapalio ispred Bijele kuće, prebačen je u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek se zapalio u parku ispred Bijele kuće u srijedu, a brojne hitne službe su stigle na mjesto događaja, javlja Fox News. U pomoć muškarcu je pohrlilo i osoblje Tajne službe.

Krisjan Berzins čija je kći navodno svjedok incidenta, na Twitteru je objavio da je vidjela osobu koja trči u plamenu vatre.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred bijele kuće u Washingtonu (Foto: AFP) Sigurnosne službe digle uzbunu Novi incident pred Bijelom kućom: Muškarac se ranio hicem iz vatrenog oružja Slika nije dostupna 45. predsjednik SAD-a MILIJUN POSJETITELJA, 32.000 POLICAJACA I 2 BIBLIJE Ovako će izgledati inauguracija Donalda Trumpa

Berzins je na Twitteru objavio uznemirujuću snimku na kojoj se vidi da službe hitne pomoći pokušavaju ugasiti plamen koji je zahvatio čovjeka.

Iz Tajne službe su priopćili da je nepoznati muškarac prebačen u bolnicu, a njegovo stanje za sada nije poznato, piše Fox News.

Upozoravamo da je snimka uznemirujuća.

 

 Kako piše RT, u travnju se jedan muškarac također pokušao zapaliti pred Bijelom kućom, no policija ga je svladala prije nego što je uspio u svom naumu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene