Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mnogi zgroženi

Conchita podijelila Rusiju - 'U dubokoj boli sam pratio rezultate Eurosonga'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
On, ona ili ono - mnogi su zbunjeni pojavom Conchite Wurst, a posebno zgražanje izazvala je u Rusiji.

Thomas Neuwirth, poznatiji i kao Conchita Wurst, podigao je veliku prašinu na Starom kontinentu i stvorio novu podjelu u javnosti. Dok jedni pružaju maksimalnu potporu 'bradatoj lady' drugi su zgroženi. I to posebno u Rusiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo

Parlamentarni zastupnik komunističke stranke Rusije, Valerij Raškin, možda najbolje opisuje stav onih koje je Conchita zgrozila. 'U dubokoj boli sam pratio rezultate Eurosonga. Pobjeda bradate žene je srozavanje čovječanstva i svojevrsno samoubojstvo', rekao je Raškin.

No, nije stao na tome. U Vladu je uputio i prijedlog da se Ruska Federacija u potpunosti povuče s Eurosonga te da uspostavi vlastito glazbeno natjecanje koje bi se zvalo 'Glas Euroazije'. 'Novo natjecanje promicat će sasvim drugačije vrijednosti i to neće biti vrijednosti transeksualaca, lezbijki i homoseksualaca', kaže Raškin.

Bradata pjevačica bila u vezi s jednim srpskim pjevačem!

S njime se slažu i mnogi njegovi kolege, što nije neobično budući da je sam Vladimir Putin nametnuo strože restrikcije po pitanju propagande 'netradicionalnih seksualnih odnosa'. Kaže kako želi zaštiti tradicionalne obiteljske vrijednosti ruskog društva, prenosi BBC.

Za razliku od većine ruskih političara, ruska javnost sasvim očito misli drugačije, budući da se je na glasovanju rangirali na visoko treće mjesto. Ipak, Conchiti fanovi u Rusiji ne bi se trebali nadati njenom skorašnjem koncertu u toj zemlji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene