Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jezivo otkriće

Kovčeg na tavanu godinama krio stravičnu tajnu: Tijekom čišćenja obitelj pronašla kosti malog djeteta

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tavan kuće u engleskom gradiću Stockportu godinama je krio stravičnu tajnu.

Kosti muškog novorođenčeta bile su sakrivene u kovčegu na tavanu kuće u predgrađu Stockporta u Engleskoj. Pronašla ih je obitelj, u čijem je kuća vlasništvu, dok je detaljno čistila prošle godine u ožujku, no britanska javnost je tek sad doznala za to jer je u srijedu pokrenuta sudska istraga o smrti.

Dosadašnja policijska istraga i DNK analiza ostataka nije uspjela utvrditi identitet djeteta niti točnu godinu smrti, no pretpostavlja se da je djetešce umrlo davne 1959. godine. Utvrđeno je samo kako se radi o muškom novorođenčetu. Također, patolozi nisu uspjeli utvrditi uzrok smrti.

  Pročitajte i ovo Privođenje muškaraca osumnjičenih za zlostavljanje konja - 4 Kod Karlovca Privedeni zlostavljači konja, prijeti im godina dana zatvora: Životinja odvezena iz horor štale

No, ipak, istrag je dala neke rezultate. DNK analizom uspjeli su povezati ostatke djeteta s obitelji koja je tamo živjela u to vrijeme, piše Daily Mail.

Iduće saslušanje o ovom slučaju održat će se krajem mjeseca na lokalnom sudu.

Susjedi su komentirali kako su bili šokirani saznanjem o tome što je pronađeno u kući.

"Policija je bila tamo danima. Zadnje što smo čuli je da je bila lažna uzbuna i da su pronašli samo hrpu starih novina. Očito, to nije bilo točno", kazao je jedan od susjeda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene