Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Oporavlja se'

Chavezov brat: Hugo nije u komi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez koji se na Kubi oporavlja nakon operacije recidiva raka nije, kako izvještavaju neke društvene mreže, u komi, izjavio je njegov brat Adan Chavez nakon što ga je posjetio u bolnici u Havani.

Venezuelanski socijalistički lider (58) u mjesec dana, otkako je hospitaliziran na Kubi nije viđen u javnosti niti joj se obratio. Operacija recidiva raka obavljena je 11. prosinca, a nakon nje je došlo do komplikacija. Venezuelanski dužnosnici nekoliko su puta objavili da je predsjednik u 'osjetljivu' stanju.

Prije tjedan dana ministar informiranja Ernesto Villegas izjavio je kako je Chavez suočen s komplikacijama koje su posljedica teške infekcije pluća i zahtijevaju striktno liječenje, no nije naveo pojedinosti.

>>
Maduro i kolege iz Argentine i Perua kod Chaveza u Havani

Chavezov stariji brat Adan izjavio je kako se predsjednikovo stanje svakodnevno poboljšava, stoji u priopćenju objavljenom iz njegova ureda.

'Predsjednik države i dalje prima odgovarajuću terapiju, podnosi je dobro, a njegovo se stanje svakodnevno poboljšava', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog visokih cijena Naređena vojna okupacija lanca trgovina: 'Krađa naroda mora prestati!' Slika nije dostupna U tunelu metroa VIDEO Snimljeno ukazanje pokojnog Huga Chaveza?

'Informacije koje su se pojavile na društvenim mrežama i drugdje o tome da je predsjednik u komi te da članovi njegove obitelji razmišljaju o isključenju aparata, u potpunosti su neutemeljene', stoji u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene