Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na bazenu

Četverogodišnjak umro spašavajući djevojčicu od utapanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Xander Vento, dječak star samo četiri godine, isključen je s aparata koji su ga održavali na životu. U komu je pao nakon što je spasio trogodišnju djevojčicu od utapanju u bazenu.

Roditelji dječaka koji je spasio trogodišnjakinju od utapanju u bazenu u teksaškom gradu Fort Worth, odlučili su sina skinuti s aparata koji su ga održavali na životu, piše NBS news.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Bazen, ilustracija (Foto: Getty) gurnuo ga osmogodišnjak Dječaci provalili na bazen, stariji (10) se utopio: Nitko ih nije čuo jer je zaštitar gluhonijem

 'Ovo nam je bila ekstremno teška odluka. Hvala svima koji su u ovim teškim trenutcima bili s nama, zaista to cijenimo. Naš sin inspirirat će nas vječno. On je anđeo koji se bacio u bazen i od sigurne smrti spasio djevojčicu, a žrtvovao svoj život. Darovat ćemo njegove organe kako bi spasio i druge živote. Blagoslovljeni smo što smo imali takvog sina', napisali su u izjavi.

>> Spasili dječaka s dna bazena: 'Ljudi su odustajali, mi nismo mogli stati'

Hrabri Xander skočio je u bazen vidjevši da se 3-godišnja djevojčica guši. Držao joj je glavu iznad vode, no iscrpio se i potonuo. Pronađen je na dnu bazena, a iako mu je pomoć odmah pružena, mališan nije uspjevao sam disati. Još uvijek nije jasno gdje su se roditelji nalazili kada se dogodila tragedija na bazenu.

Dječak je hospitaliziran i do danas su ga na životu održavali aparati. Djevojčica, kojoj je Xander spasio život, samo se nagutala vode i u potpunosti se oporavila.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene