Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna priča

Dječaka otac četiri godine skrivao iza lažnog zida u kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak je 2010. godine bio u posjetu ocu koji ga je odbio vratiti majci.

Četiri godine nakon što je prijavljen njegov nestanak policija je pronašla 13-godišnjeg dječaka. Bio je skriven iza lažnog zida unutar kuće.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Dječak je 2010. godine bio u posjetu ocu u gradu Jonesboro, a on ga je odbio vratiti majci. Otac i još četvero ljudi koji su tvrdili da ne znaju ništa o tinejdžeru sada su uhićeni, priopćile su vlasti, piše news.com.au

Policija je u kuću došla u petak kasno navečer, ali dječaku nije bilo traga. Vratili su se u subotu rano ujutro kada su i pronašli tinejdžera koji je kontaktirao majku dok su policajci bili u kući.

'Dok smo bili na lokaciji žrtva je uspjela uspostaviti telefonski kontakt s majkom, a ona je informacije proslijedila službenicima na mjestu događaja', objasnili su u policiji i dodali da je dječak zatim pronađen unutar lažnog zida.

Ušuljao se u sobu petogodišnjakinje, uzeo je iz kreveta i počeo bježati: Evo što je napravio otac

Još nije poznato tko je od policije zatražio da traži dječaka u kući, kao ni koliko dugo je bio iza lažnog zida. Također, nije jasno tko je imao skrbništvo nad dječakom.

Dječak se u subotu susreo sa svojom majkom, ali brigu o njemu na početku će vjerojatno preuzeti odjel za obitelj i djecu.

Dječakovog oca i ženu koja je bila s njim u kući sumnjiči se, među ostalim, za okrutnost prema djeci i opstrukciju, te zatvaranje dječaka. Uhićena su još tri maloljetnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene