Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

VIDEO: Čelnik al-Qaede priznaje da teroristi gube u Iraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik al-Qaede u Iraku Abu Ayyub al-Masri priznao je da ta teroristička mreža gubi "tlo pod nogama" u Iraku zbog izdaje sunitskog pokreta otpora.

U audio snimci objavljenoj u petak, al-Masri, poznat i kao Abu Hamza al-Muhajir kaže: "Priznajem da smo izgubili brojne položaje... nakon što su se neka politička vijeća odmetnula i udružila s cionističkim okupatorima".

Pročitajte i ovo Dva desetljeća od napada na vlakove, drukčije džihadističke prijetnje Španjolskoj prošlo je 20 godina U najsmrtonosnijem terorističkom napadu u Europi ubijene 192 osobe: "Ne smijemo smanjiti oprez, imaju ogromnu sposobnost sposobnost mutiranja i prilagodbe" Ilustracija Užarena atmosfera Rusija optužila SAD da žele eskalirati sukob: Sastaje se Vijeće sigurnosti

Prema prijepisu audio snimke koju je objavila američka obavještajna organizacija SITE Intelligence, al-Masri kaže kako je su vijeća "smatrali braćom po vjeri, sve dok im nisu zabili nož u leđa".

Zasad je nejasno kada je snimka nastala.

Mediji su objavili da su irački vojnici uhitili al-Masria u svibnju u gradu Mosulu, no američka vojska u Bagdadu to nikada nije potvrdila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene