Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izostala sreća

Čekali su 70 godina na medeni mjesec, a onda je sve pošlo po krivu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najstariji britanski mladenci čekali 70 godina na odlazak na medeni mjesec, a onda su doživjeli peh u avionu.

Par, koji se smatra jednim od najstarijih u Britaniji koji je došao pred oltar (80 i 84 godine), zajedno je još od tinejdžerske dobi, no tek su nedavno uplovili u bračnu luku.

Pročitajte i ovo Avion American Airlinesa (Foto: Arhiva/AFP) 23 putovanja do Mjeseca S istom kartom putovao 12 tisuća puta, objasnio kako je to moguće: "To mi je bila najbolja investicija u životu" Slika nije dostupna Skandalozno Američki ministar naručio vojni zrakoplov za medeni mjesec, cijena 25.000 dolara po satu

Nakon ceremonije, plan im je bio otići na dugoočekivani medeni mjesec, no niz nesretnih okolnosti poremetio im je planove.

Put koji je trebao trajati tri sata i 40 minuta, postao je putovanje koje je trajalo više od 13 sati.

Naime, zbog jakih vjetrova, let im je bio preusmjeren nekoliko puta i naposljetku poslan natrag za Bristol, prenosi Telegraph.

Iako im se EasyJet se ispričao zbog cijele situacije, gospođa Bliss, koja boluje od artritisa, odlučila je da više nikada neće putovati avionom. Zbog te svoje odluke, odbila je ponudu drugog leta sljedećeg jutra.

"Posve su nam uništili medeni mjesec", izjavio je par.

Glasnogovornik easyJeta potvrdio je istinitost komplikacija i preusmjeravanja letova koje je par doživio, no isto tako naglasio da je sve učinjeno kako bi sigurnost putnika i posade bila na najvišem nivou, što im je i prioritet u zračnom prijevozu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene