Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Castro uživo u Chavezovoj emisiji: Odlično sam!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kubanski vođa Fidel Castro koji se nije u javnosti pojavio od prošlogodišnje operacije trbušne šupljine, izjavio je na venezuelanskom radiju da se oporavlja i da je sve snažniji.

"Sve sam bolje. Osjećam da imam više energije, više snage, više vremena za učenje", rekao je Castro u emisiji na venezuelanskom radiju, u živo s venezuelanskim predsjednikom Hugom Chavezom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Castro se sastao s Chavezom Slika nije dostupna Chavez: Fidel Castro preuzeo jedan dio vlasti

"Opet sam student", dodao je uz smijeh.

To mu je bio prvi nastup u nekoj emisiji u živo otkako je u srpnju prošle godine morao na hitan kirurški zahvat zbog kojega je vlast predao mlađem bratu i ministru obrane Raulu Castru.

Kad je Chavez Castru rekao da uskoro planira posjetiti druge
predsjednike ljevičare u Boliviji i Argentini, kubanski je predsjednik odgovorio: "Ne mogu obećati da ću ti se pridružiti na nekom od tih putovanja".

Chavez Castra smatra svojim mentorom i često ga je tijekom oporavka posjećivao, a poslije su objavljivane slike s tih sastanaka.

Castrovo je zdravstveno stanje dobro čuvana državna tajna, a njegova je bolest službeno pripisana "iznimnom stresu" zbog rada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene