Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znak prosvjeda

Bruxelles: Zbog ubojstva konduktera obustavljen gradski prijevoz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bruxelles je zbog ubojstva konduktera bez javnog prijevoza.

Zbog ozbiljnog napada s dramatičnim posljedicama na jednog od naših kolega u subotu ujutro, odlučili smo obustaviti sve metro, tramvajske i autobusne linije do susreta s predstavnicima savezne vlade u ponedjeljak, objavili su iz bruxelleskog Društva za gradski prijevoz (STIB).

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..." Sin u Zagrebu ubio majku sin ubio majku Objavljeni detalji teškog ubojstva žene u Zagrebu

Na prekid prometovanja javnog prijevoza iz STIB-a su se odlučili u znak prosvjeda za premlaćivanje na smrt jednog od njihovih zaposlenika. Napad se dogodio u subotu kada je svjedočio prometnoj nesreći. Njegova smrt izazvala je gnjev zaposlenih u javnom prijevozu koji su se odlučili pobuniti zbog sve veće nesigurnosti i prijetnji tijekom obavljanja svakodnevnih poslova.

>> Pogledajte kako se sakriti od konduktera u vlaku ako nemate kartu!

Predstavnici belgijske vlade danas su primili predstavnike STIB-a, javlja The Delta World, koji će od zamjenika premijera i ministra unutarnjih poslova te predstavnika ministarstva pravosuđa zatražiti bolju zaštitu zaposlenika STIB-a. Osumnjičenik za napad u subotu se, nakon što je pobjegao s mjesta napada, sam predao policiji, a tijekom jučerašnjeg ispitivanja policajcima je pokušao objasniti kako nije želio ubiti zaposlenika STIB-a (59) koji je svjedočio nesreći. Iako je odvezen u bolnicu 59-godišnjaku nije bilo pomoći. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene