Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen muškarac

Brutalni zločin u Londonu: Pronađena žena odrubljene glave!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom akcije uhićenja osumnjičenog jedan policajac je ozlijeđen.

Muškarac je uhićen zbog sumnje na ubojstvo nakon što je u stražnjem vrtu kuće u sjevernom Londonu pronađena obezglavljena žena, javlja Sky News. 

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom Danke Ilić u selu Zlot umrla u mjestu Zlot Majka osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje Danke iznenadno preminula Napad na policijski konvoj Oslobodili kriminalca VIDEO Nova snimka napada na policijski konvoj: Maskirani napadači pucali izbliza i ubili dvojicu policajaca

Policija je tijelo pronašla nakon dojave o ubadanju, a svjedoci su vidjeli muškarca koji je trčao područjem na kojem je kuća. Policija je uhitila osumnjičenog, a tijekom akcije jedan je policajac ozlijeđen. Navodno mu je slomljen ručni zglob.

Preokret nakon 6,5 godina: Dignuta optužnica zbog ubojstva na Ribnjaku!

Detektiv John Sandlin koji vodi istragu rekao je da razumije zašto je napad usred bijela dana izazvao zabrinutost kod ljudi, međutim, dodao je, uvjereni su da u ovoj fazi ne tragaju za bilo kim drugim.

Užas: Pronađeno polugolo tijelo tinejdžerice koja je pokušala spasiti oca

'Iako je prerano nagađati o motivima koji stoje iza napada, uvjeren sam, na temelju informacija koje su mi trenutno dostupne, da nije povezan s terorizmom', rekao j i zatražio da se u za njih teškim trenucima poštuje privatnost obitelji.

Na mjesto događaja pozvane su ekipe hitne pomoći, ali žrtva je proglašena mrtvom na licu mjesta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene