Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brod, koji je plovio pod panamskom zastavom, potonuo je u oluji. Spasioci su stigli prekasno, no, ipak su uspjeli spasiti dva člana posade.


Viši časnik libanonske vojske rekao je da je brod s 83 člana posade potonuo u četvrtak u oluji pred obalom Libanona. Časnik je rekao da je brod Danny Two koji plovi pod panamskom zastavom poslao poziv u pomoć u četvrtak popodne te je poslan brod libanonske mornarice ali dok su spasioci pristigli brod je potonuo na 17 kilometara od obale. On je rekao da su spašena dva člana posade. U pomoć su pozvani i jedan civilni brod i brod UN-ovih mirovnih snaga u Libanonu.

Vezani članci Slika nije dostupna Glavni UN-ov inspektor za kemijsko oružje na putu za Siriju Slika nije dostupna Sirijci masovno bježe u Libanon

Časnik je govorio pod uvjetom da ostane neimenovan jer nije ovlašten razgovarati s medijima. On je rekao da vojska vjeruje da je brod išao u ili iz sirijske luke Tartus. Rekao je i da je zatraženo od Velike Britanije da pošalje dva helikoptera sa Cipra.