Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavi suprugin rođendan

Britanski premijer jeftinim letom otišao na odmor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer David Cameron i njegova supruga Samantha na kratki su odmor u Španjolsku otputovali niskotarifnom zračnom kompanijom, objavio je izvor iz britanske vlade.

Izvor nije želio reći o kojoj se kompaniji radi, ali je opovrgao navode španjolskih medija da je u pitanju easyJet. Cameron i njegova supruga u srijedu su stigli u povijesni španjolski grad Granadu, u kojoj se nalazi i veličanstvena maurska tvrđava Alhambra, i na odmoru će provesti tri dana. Povod je četrdeseti rođendan Cameronove supruge. Bračni par je, po pisanju španjolskog El Paisa, odsjeo u hotelu srednjeg ranga.

Ovo je njihov prvi odmor u inozemstvu otkako je Cameron u svibnju prošle godine preuzeo premijersku dužnost. Supruga Cameronova zamjenika Nicka Clegga je Španjolka i oni u toj zemlji redovito provode ljetni odmor.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Odbacio sučeljavanje Plenković otkrio koliko je donirao HDZ-ovoj kampanji pa opleo po Milanoviću: "Svakog dana se budi i lupeta sa svojim primitivizmom" Novinari ispred Banskih dvora Promjene u Banskim dvorima FOTO Svi hrvatski premijeri: Znate li tko su sve bili predsjednici Vlade?


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene