Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisu bili važni'

Britanski ministar bacio službene dokumente u smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski ministar za vladinu politiku Oliver Letwin zatečen je gdje baca službene dokumente u kantu za smeće u londonskom parku, piše Daily Mirror.

Ministar je potrgao i bacio u kantu papire u vezi sa spornim metodama ispitivanja osumnjičenika za terorizam. Oliver Letwin zatečen je u St. James Parku, nedaleko od Downing Streeta br. 10, rezidencije premijera Davida Camerona, piše list.

Dnevnik je objavio fotografije ministra koji razgovara na mobitel dok baca dokumente, među kojima i dokument u kojemu se navodi, kako tvrdi list, da čelnici obavještajnih služba nisu bili 'kadri doznati istinu' tijekom ispitivanja. Među dokumentima su bile adrese i brojevi telefona nekih zastupnika, dodaje list. 'Oliver Letwin ponekad piše svoje dopise u parku prije dolaska na posao, a neke i baca' u kantu, rekao je njegov glasnogovornik.

'Nije riječ o važnim dokumentima', dodao je.

Letwin je Cameronov savjetnik za niz pitanja i ima pristup povjerljivim vladinim dokumentima. (Hina)

Pročitajte i ovo Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...'' Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene